Minimum orderbedragen op categoriën -> ruimer assortiment

LED kaars

LED kaars

Op sommige categoriën is een minimum orderbedrag van toepassing. Dit geldt voor de categoriën met producten die niet uit ons eigen magazijn komen. Voorlopig gaat het alleen om de lichtbronnen: LED Kaarsen en Olielampjes, maar het zal toenemen.
Met de mogelijkheid een minimum orderbedrag per categoriën toe te kunnen voegen is de mogelijkheid van dropshipment sterk vergemakkelijkt. Het zal nu vaker voorkomen dat wij producten toevoegen van andere leveranciers. De betreffende categoriën krijgen vervolgens een minimum order bedrag, omdat de producten vanuit een ander magazijn worden verzonden.
Als dit van toepassing is, dan wordt het duidelijk aangegeven en mocht u onverhoeds toch willen afrekenen, terwijl u niet aan het orderbedrag komt, dan wordt dat netjes aangegeven voordat u kunt gaan afrekenen en zult u uw winkelwagen eenvoudig kunnen aanpassen.
VanKaarstotServet is nu in de gelegenheid zich beter te profileren als dropshipper met allerhande sfeerproducten. Als klant zult u merken dat er meer producten aan het assortiment worden toegevoegd. VanKaarstotServet is zodoende goed op weg om ‘de grootste sfeerwinkel online’ te worden.

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: