Theelichten, Geurtheelichten, Maxi-lichten, Waxinelichten, Theelichthouders en Waxinehouders

Theelichten / Waxinelichten

Bolsius en Gouda voeren een compleet assortiment theelichten met daarbij stijlvolle en vrolijke theelichthouders
De Bolsius theelichten zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, kleuren en geuren. De geurtheelichten zijn een populair item, u kunt ze bestellen in totaal 28 natuurlijke geuren, in een zak van 25 of 30 stuks, in cellofaan met 18 stuks en in een doosje van 6 stuks. De veel verkochte gekleurde theelichten zijn verkrijgbaar in 5 kleuren: groen, geel, oranje, blauw en rood. Gekleurde theelichten van Bolsius branden 4 uur en zitten per 30 in een zak; de rode theelichten daarbij ook in een doosje van 10 stuks.
De Maxi theelichten hebben een langere brandduur en hoeven dus minder vaak vervangen te worden. Voor de maxilichten heeft Bolsius een aantal mooie maxi theelichthouders ontwikkeld. U kunt hier naar het overzicht van onze maxi theelichten en maxi theelichthouders, zowel van Bolsius als van Gouda. 
Bij het merk Gouda worden theelichten en houders ook wel waxinelichten cq waxinehouders genoemd. De Gouda waxinelichten zijn van uitstekende kwaliteit en door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen en de 100% katoenen lont branden deze lichten stabiel en mooi op, zonder walmen of roeten en zijn de theelichten vele malen te doven en aan te steken zonder dat de lont verstikt of afbreekt. Ook zijn er Gouda Maxi theelichten verkrijgbaar in de webshop.
Met theelichtjes of waxinelichten kun je uitstekend zelf decoreren. Er zijn heel veel verschillende theelichthouders te verkrijgen, in alle vormen, kleuren en afmetingen, gemaakt van allerlei soorten materiaal. De theelichthouders van Bolsius zijn veelal van glas gemaakt en zijn strak vormgegeven of juist met een speelse rand of glasmotief. De houders zijn verkrijgbaar voor zowel de normale theelichten als voor de maxi theelichten.

Nieuw in het assortiment zijn de Fair trade theelichten. De fair trade theelichten zijn verkrijgbaar in twee verschillende doosjes van vier stuks en zij vanwege de diameter van 5,3 cm het best te vergelijken met de Bolsius maxi theelichten, die rond de 5,9 cm in diameter zijn. De fair trade theelichten zijn gemaakt door een groep kaarsenmakers uit Brac in Dhaka (Bangladesh). Fair Trade Original hielp hen om de kwaliteit te verbeteren en in te spelen op de eisen van de internationale markt. Zo ontwikkelden zij zich tot een ondernemend bedrijf met aansprekende producten. Het bedrijf groeit nog steeds. En biedt elk jaar meer werk en inkomen aan mensen in de sloppenwijken van Dhaka. Een extra reden om te kiezen voor deze fair trade theelichten en waxinelichten uit Bangladesh.

In onze webwinkel vindt u het hele assortiment theelichtjes en theelichthouders van Bolsius en Gouda tegen scherpe prijzen en een leuke collectie fair trade theelichten tegen eerlijke prijzen.

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: