Kerstboomkaarsjes online kopen

Kerstkaarsen - Kerstboomkaarsjes

Het wordt steeds lastiger om aan de originele kerstboomkaarsjes te komen. De grote winkelketens hebben de kerstboomkaarsjes sinds vorig jaar uit het assortiment gehaald en de online aanbieders hebben ook niet altijd genoeg voorraad. Deze zorgen zijn nu voorbij.
VanKaarstotServet is dit jaar goed voorbereid en zal een extra voorraad kerstboomkaarsjes aanhouden voor de dagen voor kerst. U heeft dan tot het laatste moment de mogelijkheid om online kerstboomkaarsjes te bestellen in de kaarsenwebshop vanKaarstotServet. Kerstboomkaarsjes kopen is dus vanaf 2011 geen enkel probleem meer met de service van vanKaarstotServet. En daarbij kunt de kerstkaarsjes in deze webshop bestellen tegen de scherpste prijzen! 

Bolsius heeft de kerstboomkaarsjes dit jaar in een nieuw jasje gestoken. De verpakkingen voldoen nu nog beter aan de huidige eisen en kleurtrends.

De originele Bolsius kerstboomkaarsjes (97/13) zijn verkrijgbaar in de kleuren wit,  ivoor,  rood, wijnrood en okergeel. Het assortiment is inmiddels uitgebreid met  kerstboomkaarsjes die 10% bijenwas bevatten en kerstkaarsjes in de kleuren Goud en Zilver. De goudkleurige kaarsjes en zilverkleurige kerstboomkaarsjes zijn de trend voor dit seizoen!

Naast de kerstboomkaarsjes heeft u bij vanKaarstotServet de keuze uit het gehele assortiment kerstkaarsen van Bolsius. Met de prachtige kerstmotieven en designs zult u hier de gewenste kaarsen vinden die passen bij uw kerstsfeer. Een sfeervolle kerst gewenst!  Ga direct naar het Kerstkaarsen assortiment

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: